| Název: | Zpracování vepřového masa |  | Kat. číslo: | UCVT099 |  | Cena: | 250,00 Kč včetně 21% DPH |  | Počet stran: | 0 |  | Datum vydání: |  |  | Vydavatel: | Scientia, spol. s r.o. |  |   |   |   
 |     |  Výuková tabule Zpracování vepřového masa 
 |  |   |  Anotace: Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích. Zároveň může být nabízena zpracovatelům a prodejcům masa, masných a uzenářských výrobků, kteří ji mohou použít k informování zákazníka nebo výzdobě svých prodejen a provozoven.
 
Kategorie: Nástěnné tabule, Ostatní (tabule) 
 
 |  |   |   |  
 
 
  
 |  
  |